EU-kandidat


Förre SSU-ordföranden Ardalan Shekarabi planerar en politisk comeback. Elaka rykten säger att det är pengarna i Bryssel som lockar.

Ardalan Shekarabi bekräftade nyligen för den socialdemokratiska tidningen Aktuellt i Politiken att han kandiderar till Europaparlamentet. Nu uppger källor i partiet för Hemligstämplat att det egentligen är den höga lönen och de många ersättningarna som lockar honom till Bryssel.

– Ardalan är ute efter pengarna, säger en uppgiftslämnare.

I Aktuellt i Politiken skriver Ardalan Shekarabi själv:
“Vi behöver ett Europaparlament som är tydligt i frågor som gäller skyddet av unga som utan tillgångar luras in i skuldfällor. Ett Europaparlament som tar kampen mot drogindustrin och som kämpar för fackliga rättigheter och mot den växande rasismen. Jag kandiderar för att bli en av de starka socialdemokratiska rösterna i Europaparlamentet nästa år.”