Veckans bloggare: “Försöker bli bättre på att skriva”

veckansbloggare1
BLOGGARE.
Inger Hilmansson, gruppledare för folkpartiet i Kalmar, är Veckans bloggare på Politikerbloggen.

När började du blogga och varför?
– År 2005 började jag (som jag tror) första politiker i Kalmar. Jag ville helt enkelt nå dem som använder internet.
lite frustration var det också att bli felciterad eller att inte få in insändare i tidningen.
Hur ofta skriver du på bloggen?
– Jag har varit blivit mera frekvent med åren och nu skriver jag tre-fyra gånger/vecka Försöker bli bättre på att skriva kort och ofta.
Hur många unika besökare har din blogg varje vecka?
– Cirka 100 besök.
Vilka fördelar ser du med bloggen?
– Jag får ge min egen bild av ett ärende eller skeende. Mina partimedlemmar och väljare kan gå in och se min bild av medias vinkling väcker lite tankar till media och andra intresserade. Östran kommenterar gärna min blogg på ledarsidan.
Vilka nackdelar ser du med bloggen?
– Att hinna skriva. Jag fick ett tag kommentarer från en del som ville använda bloggen som skyltfönster.
någon ville jag inte ge den möjligheten så jag lägger i konsekvensens namn inte ut någon kommentar även om jag svarar på alla. Det finns ju de bloggande politiker som väljer ut flest som supportar deras inlägg och jag vill inte riskera det. Förmodligen kommer jag att öppna för kommentarer ändå, eftersom det samtidigt ger en arena för åsikter, och det var därför jag en gång startade bloggen.

Inger Hilmanssons blogg hittar du här!