AVSLÖJANDE: Håkan Juholt kräver att partiledningen agerar

juholt

AVSLÖJANDE. UPPDATERAD. Socialdemokraternas före detta biträdande partisekreterare Håkan Juholt, i dag riksdagsledamot och ordförande i socialdemokraternas länsförbund i Kalmar, kräver att partiledningen och Mona Sahlin agerar i fallet med Thomas Bodströms nya extraknäck, som styrelseledamot i friskolekoncernen Pysslingen Förskolor och Skolor AB — ett jobb som formellt blir klart i morgon. Håkan Juholt säger ikväll till Politikerbloggen:
– Jag utgår från att partiledningen förklarar för Thomas Bodström varför detta är så olämpligt.

Håkan Juholt befinner sig just nu i Kanada tillsammans med socialdemokraternas försvarspolitiske talesperson Anders Karlsson. Men han kommenterar för Politikerbloggen avslöjandet om Thomas Bodströms nya extraknäck.

Juholt anser att partiledningen nu omedelbart måste förklara för Bodström att uppdraget som styrelseledamot i Pysslingen skolor AB är olämpligt.